WOW! Noua tehnologie de la Intel cu Augmented Reality! Acum interactioneaza cu obiecte reale

Intel a creat cel mai impresionat joc cu Augmente Reality : Mars Rover Experience. Exeprienta unica a acestui joc combina lumea reala cu lumea virtuala. Aplicatia este produsa special pentru lantul de magazine BestBuy si poate fi testat la standul Intel.

intel AR2

Experienta foloseste tehnologia Augmented Reality si scaneaza in timp real locul de joaca plecand de la un marker de calibrare. Pentru a crea o experienta cat mai profunda, plansa de joc a fost printata 3d, asemena solului martian. Jocul este cu atat mai inedit cu cat pentru prima oara se foloseste un saptiu real 3d pentru a te putea juca pe el.

intel AR1

Jocul te provoaca ca intr-un timp dat sa poti sa aduni cat mai multe elemente de pe plansa de joc cu ajutorul unui Mars Rover  3d, creat in Augmented Reality. Aceasta experienta cu totul inedita  este realizata pentru a prezenta noul procesor si noile tabletele  ale celor de la Intel!

Producatorii aceste experinte au facut o treba minunata combinand obiecte 3d  reale ( terenul real al palnetei marte) cu  modele 3d realizate cu Ajutorul Augmented Reality.

Pentru orice aplicatie cu Augmented Reality ma puteti gasi la adrian@conceptfactory.ro

……………………….

WOW! Augmented Reality interacts with Real world  for Intel`s Mars Rover Experience

Intel lunched new Mars Rover Experience, a new immersive game that uses augmented reality over the real world. The main feature is that the game uses  environment scanning ad allows you to drive your Mars Rover  over the real 3d train. The Augmented Game was design for Best Buy retail stores and promotes latest Intel tablets

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s