Traiasca HoloLens! Google Glass a murit.

Se fac mutari pe piata de Augmented Reality viitorul este HOLO-graphic!

holo1

Microsoft a anuntat ieri dezvoltarea unui proiect numit HOLOLENS. Un soi de smart glass care creeaza in jurul tau holograme si iti Augmenteaza Realitatea. Microsoft intra, asadar, in lumea augmented reality cu wearable destul de “puternic”.

Cateva detalii tehnice, device-ul are un ecran- lentile si un tacker de miscare. Cu ajutorul display-ului se pot proiecta imagini holografice peste lumea reala cu ajutorul unui procesor inteligent care intelege realitatea in cele 3 dimensiuni. De notat ca, ochelarii nu sunt legati de niciun computer!

holo2

HoloLens va folosi arhitectura noul sistem de operare de la Microsoft – Windows 10.

……….

In aceasta saptamana Google a anuntat terminarea programului Google Explorer for Glass, asa ca multi au anuntat moartea proiectului Google Glass. Desi s-au lansat cu mult entuziasm, cu timpul ochelarii smart de la Google si-au gasit multi critici de la baruri din Statele unite in care era interzis sa intrii cu Google Glass pan la dezvoltatori care nu ii gaseau utilitatea.  In ciuda inadaptibilitatii lor la piata, sau poate piata nu a fost pregatita pentru o asemnea miscare, GLASS  a deschis un nou orizont acela a ochelarilor Smart care iti pot augmenta viata reala.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s