Viva! Augmented Video Cover Page

Scroll down for English version

small225VP001 Cover martie

Revista VIVA! a avut viziunea de a folosi Augmented Reality pe coperta editiei din luna Martie! O initiativa sustintua de publisher-ul Cristina Stanciulescu ca o modalitate de a lega Online-ul cu Offline-ul (Printul).

Viva! aduce pe piata din Romania prima video coperta, oferind astfel cititorilor posibilitatea de a vedea imagini video direct pe revista. Aceasta tehnologie aduce un plus de valoare print-ului, intr-o era in care reveistele pe hartie sunt considerate invechite. Print-ul se transforma, iar tehnologia Augmented Reality este colacul de salvare al industriei.

Revista VIVA! Romania din luna Martie o are pe coperta pe Inna, o artista de talie modiala ce este mereu in trend cu noile tehnologii. Astfel, Inna este prima vedeta care vorbeste din pagina unei reviste si asta numai o publicatie cu viziune ca VIVA! putea sa o faca.

Scenariul Augmented Reality este facut de ConceptFactory iar implementarea lui a durat 3 saptamani de productie. Pe langa filmul cu Inna si mama ei, pagina mai are atashat un buton de Share pe Facebook, pentru a impartasii cu prietenii experienta copertii si un buton catre site-ul VIVA

Revista a apartut la chioscurile de ziare astazi, 5 martie. Pentru detalii referitoare la modalitatiile de folosire vedeti filmul de mai jos:

Pentru orice scenariu interactiv ma puteti contacta la adrian@conceptfactory.ro

First Romanian Augmented Cover Page  – VIVA! Magazine Starring INNA

VIVA! magazine is the first Romanian Augmented Magazine. They understand the need on linking the offline with online  so they choose to use augmented reality for the cover page with INNA.

The VIVA! publisher Cristina Stanciulescu embraced very quickly this new idea of having a video cover page. It is a new era for printing, and a new era for magazines.

International Romanian singer INNA is the first celebrity that was superimposed using Augmented Reality technology.

The Augmented Cover was created by ConceptFactory

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s